-Η ΚΟΥΖΙΝΑ μας προσφέρει μια απόλυτη μαγειρική εμπειρία, η φιλοσοφία μας τονίζεται στις τοπικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ σε όλα τα γεύματά μας. Το 97% των επισκεπτών μας είναι πολύ ικανοποιημένοι με την ποικιλία και την ποιότητα του καθημερινού μας μενού και προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο.

Αντώνιος Γιαπουτζής

Chef de Cuisine

Panorama Restaurant

Το εστιατόριο "Πανόραμα" έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και το βουνό, με δυνατότητα φιλοξενίας 500 ατόμων σε δύο επίπεδα. Το εξωτερικό τμήμα του περικλείεται από δέντρα και γρασίδι και αποπνέει μια όμορφη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το μεσημεριανό ή το δείπνο σας. Το εστιατόριο σερβίρει εξαιρετικές τοπικές αλλά και διεθνείς σπεσιαλιτέ που μπορείτε να συνοδέψετε με εκλεκτά κρασιά της Κρήτης. Καθ' όλη τη διάρκεια των γευμάτων διάφορες παρασκευές προετοιμάζονται ζωντανά μπροστά σας και σας προκαλούν να τις δοκιμάσετε.

Τα υλικά είναι προσεχτικά επιλεγμένα και η εξυπηρέτηση άμεση και φιλική. Δοκιμάσετε το πακέτο ημιδιατροφής ή all-inclusive για μεγαλύτερη απόλαυση και επιλογές.

Elia Cretan Spacialties

Το εστιατόριο τοπικής κουζίνας "Elia" στεγάζεται σε ένα φιλόξενο και ιδιωτικό χ'ωρο, και περιβάλλεται από ελαιόδεντρα. Προσφέρει μια ποικιλία από τοπικές σπιτικές σπεσιαλιτέ που παρασκευάζονται με πολύ μεράκι από τον Σεφ. Απολαύστε το παραδοσιακό αρνάκι "Κλέφτικο" και τα κρητικά "Σκίουφικτα" μακαρόνια και ανακαλύψτε αυθεντικές γευστικές εμπειρίες στην καρδιά της Κρήτης.  

Special evening Les Langoustes

Ανακαλύψτε τις γεύσεις του "Les Langoustes" και ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια εντυπωσιακή γαστρονομική εμπειρία! Το "Les Langoustes" προσφέρει, ιδιαίτερες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ με γαρίδες, αστακό ή άλλα θαλασσινά που παρασκευάζονται στη σχάρα ή με παραδοσιακό τρόπο. Συνοδέψτε το δείπνο σας με εξαιρετικό κρασί  παραγωγών τόσο από τα εγχώρια όσο και από τα διεθνή οινοποιεία.

  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon

Bali Paradise Hotel

Bali Rethymnon Crete

Greece

T (+30) 28340-94253

T (+30) 28340-94254

F (+30) 28340-94255

Mail/Courriel/ Ηλ. ταχυδρομείο

hotel@baliparadise.gr

Website/Site internet

www.baliparadise.gr

GNTO 1041Κ014Α0119100